Skip to main content
[vc_single_image image=”15429″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1631006117594{padding-right: 60px !important;padding-left: 60px !important;}”]
[basel_title style=”simple” align=”left” title=”Levering, Verzending & Retour”]

Levertijd

Nadat je een bestelling geplaatst hebt doen wij er alles aan het zo snel mogelijk voor je te maken en op te sturen. We rekenen maximaal 7 werkdagen voor het maken en versturen van jouw bestelling. Je ontvangt een verzendbevestiging zodra het klaarstaat voor verzending. Mocht het onvoorzien langer duren dan nemen we contact met je op.

Retour
Producten kunnen alleen worden geretourneerd in originele verpakking en bijbehorende verzenddoos.

Geef via mail info@bloomba.nl of via contactformulier aan wat de reden is van retournering. Vermeld hierbij bankrekeningnummer voor eventuele refund.

Noteer op de doos het volgende retouradres:

Bloomba
Julianastraat 44
2771 DZ Boskoop

Bewaar altijd de track & trace code van het verzonden retour product!

Voorwaarden Retour

  • Binnen 14 dagen
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
  • De retourzending dient in originele staat te zijn.
  • Indien de retourzending beschadigd is of niet in originele staat is wordt deze niet in behandeling genomen en teruggestuurd.
  • Mocht je verzonden retourpakket kwijt zijn geraakt bij de post, dan dien je de track & trace code aan te kunnen tonen. Indien deze niet aantoonbaar is kan er geen terugbetaling plaatsvinden.
  • Producten die op maat of in speciale kleur zijn gemaakt kunnen niet worden teruggenomen.
  • Wij geven geen garantie op verlichting welke in onze items verwerkt/opgenomen is. Deze items kunnen dan ook bij een onverhoopt defect niet worden teruggenomen.
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hi, hoe kan ik je helpen?